KÉRDÉSEK ÉS VÁLASZOK

Tudj meg mindent!

Ha az alábbiakban nem találsz választ bármilyen kérdésedre, akkor kattints az Érdekel gombra, és tedd fel munkatársunknak!

Amint megadod számunkra elérhetőségedet, telefonon felvesszük a kapcsolatot egy Neked megfelelő időpotban, és minden kérdésedre válaszolunk a csatlakozásoddal kapcsolatban.

Gyakori kérdések és válaszok

Miért nem hallottam még erről korábban?


A Hyaluron Pen új kategóriának nevezhető a kozmetikai eljárások sorában. Annak ellenére hogy viszonylag egyszerű, az eszköz meglepően hatékony. Miért? Mert nagy változásokat tudunk elérni vele - egyesíti magában a mezoterápiából ismert megközelítést, a töltőanyagot, és ezen felül még teljesen biztonságos is.
Mi is az a hialuronsav?


Amint tudjuk, magában a technológiában semmi újdonság nincs, ami magát az eszközt illeti. Évtizedek óta használják az inzulin adagoláshoz. Azonban, csak 2018 tavaszától kezdték ráncok kezelésére használni, és arra hogy hialuronsavat juttassunk az ajakba. Ekkor kezdte meg terjedését szépségszalonokban illetve esztétikai beavatkozásokkal foglalkozó magánrendelőkben. 2018 őszén kezdték szélesebb körben publikálni a róla szóló információkat, ekkor kezdett még népszerubbé válni.
Várjunk egy percet, legális egyáltalán a használata?


A Hyaluron Pen-ben az egyszerűsége a legnagyszerűbb. Ez egy egyszerű módszer arra hogy hialuronsavat juttassunk a bőrbe, biztonságos módon. Valójában nem több, mint egy hidratáló kezelés, ami a dermis felső rétegét éri el, és leginkább az ajkak formálására használják.
Mi a különbség a Hyaluron Pen és a töltő injekció között?


Egy injekciózás nagyban befolyásolhatja az arc kinézetét. Minél vastagabb tűvel, minél mélyebbre hatolva végzik, annál szembetűnőbb és tartósabb a hatása. Viszont annál nagyobb kockázatot válall a páciens. Ám a Hyaluron Pen esetében a töltőanyag folyékonyabb és csak a dermisz felso rétegét érjük el vele - a papilláris dermis-t. Ez azt jelenti hogy az injekcióval bejuttatott töltéseknek csak egy kis hányadával összehasonlítható, amely hasonlóképpen működik. A Hyaluron Pen egy jóval előnyösebb megoldás, mivel használata könnyu és szinte semmilyen kockázattal nem jár.
Jobb mint a Plasma Pen?


A két eljárá igen távol áll egymástól. Amikor az arc teljes vitalizálására van szükség, a Hyaluron Pen nagyon jó munkát végez. Amikor ráncok kezelésérol van szó, akkor meg vannak a maga korlátai, főleg a mély ráncok esetében, amelyet izmok mozgása okoz. A leggyakrabban eloforduló ráncokkal a Hyaluron Pen még szépen boldogul. Az mindenképpen elmondható, hogy a hialuronsavval történő hidratálás mindig sokkal természetesebb módja a ráncok kezelésének, mint a komolyabb beavatkozások. És, ez csak a ráncok kezelésénél igaz. Ha az ajkak töltéséről van szó, akkor a Plasma Pen többnyire hasztalan, és ezen a területen a Hyaluron Pen abszolút előnnyel bír.
Miért ennyire népszerű?


Három fő oka van annak, hogy egy szépítészeti eljárás miért nyithat új kategóriat, és válhat rendkívül népszerűvé: Először is, elérhető áron kell hogy hozzáférheto legyen. Amennyiben az ár az egeket veri, eleve sokkal kevesebb szolgáltató veszi be kínálatába, és így sokkal kevesebben gyüjthetnek tapasztalatot róla. Végül mindig a széles körben hozzáférhető eljárások azok, amelyek lesöprik vetélytársaikat és népszerűvé válnak.
Másodszor, használhatónak kell lennie szélsőségesen nagy tudás nélkül is. Ha egy eszköz ugyan elérhető, de használójának évekig kell tanulnia hogy engedélyt szerezzen rá, az egy olyan akadály amit sokan nem lépnek át. Harmad sorban pedig, keveset kell ígérnie, és azt túlteljesíteni. Könnyedén kell elvégeznie a munkát, és jobban mint a vetélytársai. Ezen felül, teljesen biztonságosan. Mint tudjuk, a mikro tű (Microneedling) azért robbant be a szépségiparba, mert az szintén megfelel ezeknek a kritériumoknak, csak úgy mint a Hyaluron Pen.
Pontosan, mit is csinál? A bőrt jobbá, símábbá teszi?


Számtalan szépítészeti eljárással összehasonlítva, amelyek "vitaminoknak" tekinthetoek, a Hyaluron Pen inkább a "penicilin". A vendégnek van egy problémája, és a Hyaluron Pen megoldja azt, elegánsan. Néhány élő példa? A vendégnek kicsi és vékony ajka van: általában 0,5 - 1 ml -es töltéssel, a probléma megoldva. Ugyanez vonatkozik a ráncokra, legyen az akár a nevető ránc. A Hyaluron Pen megoldást ad erre, és a ránc eltűnik. Ezért, konkrétan probléma megoldóként tekinthetünk rá, nem csak egy újabb "feljavítóra", ami a problémát nem oldaná meg igazán. Amikor valamit tényleg meg szeretnél változtatni, úgy hogy az tisztán látható legyen, akkor a Hyaluron Pen-t neked ajánljuk.
Olyan ez mint a botox?


Nem, egyáltalán nem olyan, mint a botox. Először is a botox nem töltő anyag, és sosem injekciózzák az ajakba (még akkor sem ha sok vendég szenttül meg van győződve erről). Amint tudjuk, a botox ideiglenesen kikapcsolja az idegi jel közvetítést az izmokhoz, és így mozgásukat leállítják, így érve el símább bőrt, mivel a ráncok az izmok mozgása miatt válnak láthatóvá. Amikor a Hyaluron Pen-ről beszélünk, az alacsony viszkozitású és alacsony rugalmasságú töltő anyagot juttat az ajakba, vagy az arcbőrbe. Két teljesen különböző eszközről van tehát szó, amelyek látszólag ugyanazt az eredményt érik el. Az egyik jobb lenne mint a másik? Nem szükségszerűen. Ám jól tudjuk, hogy a botox sokkal veszélyesebb, főleg ha olyasvalaki végzi, akinek nincs abszolút professzionális orvosi, vagy esztétikai beavatkozásokra feljogosító képzettsége.
A Hyaluron kezelés abszolút biztonságos?


Nos, a világon semmi sem abszolút biztonságos, még a mikrotűs eljárás során is kibökhetik valaki szemét, ha nem végzik kellő odafigyeléssel. :-) Mégis, a töltő anyagok injekcióval történő bejuttatásához képest (amivel a Hyaluron Pen-t gyakran összehasonlítják) teljesen biztonságos. Miért? A legszörnyűbb problémákat maga az injekciós tű okozhatja, például egy elzárt ér amibe töltőanyag kerül. Ilyen módon akár átmeneti vagy tartós vakság is okozható legrosszabb esetben. A Hyaluron Pen esetében ez anatomiailag lehetetlen, még csak megközelíteni sem tudunk vele ilyen ereket, tehát nincs ilyesfajta kockázat.
A Hyaluron Club Hyaluron Pen képzés jobb mint más hasonló képzések?


Oktatóink több mint egy évtizede tartanak képzéseket kozmetikusoknak. Nagy sikereket értünk el a Microneedling területén. A képzés jól strukturált és nagyon átgondolt. Mi nem csak magát a technikát adjuk át, hanem értékesítési és marketing oktatást is tartunk Neked, hogy a képzésed ára már az első héten megtérüljön számodra.
Első napon megtanítunk a kezelés minden apró szakmai részletére elméletben és gyakorlatban egyaránt. A második napon, (ami nem feltétlenül másnap történik) egy olyan mélyreható értékesítési tudást adunk át számodra, ami nem csak speciálisan erre a kezelésre terjed ki, hanem a többi szolgáltatásodból származó bevételeidet is megtöbbszörözi. Mindemellett, a Hyaluron Club Hyaluron Pen képzés árát igyekeztünk annyire leszorítnai, amennyire csak lehetett.
Több mint száz diákunk van jelenleg és ez a szám rohamosan növekszik.
A különböző Pen-ek között fellelhető bármilyen jelentős különbség?


Nyilván minden gyártó a saját termékét tartja a legjobbnak :-). Ha a minőségi Pen-ekről beszélünk, ezek szinte teljesen egyformák: csupán a megjelenésükban vannak különbségek, de ezek nem befolyásolják a végeredményt. Ha valaki tudja hogyan használja a Pen-t, tudja hogyan térképezze fel az ajkat, meg tudja határozni a kellő mennyiséget, ismeri az eljárás szabályait, stb, akkor bármilyen (természetesen az EU certifikációval rendelkező eszközökre gondolunk) Pen-el megállja a helyét . Ám a másik verzió: ha a kozmetikus a létező legjobb Pen-el dolgozik, de a tudása hiányos, akkor az eredmény borzasztó lehet.
Milyen töltőanyagok léteznek, mit jelent az, hogy keresztkötésű a hialuronsav? Melyiket válasszam és melyikkel érek el nagyobb esztétikai és üzleti eredményt?


Ezekre a kérdésekre tréningünkon adunk részletes választ. Lépj velünk kapcsolatba, és válj partnerünkké!

add meg telefonszámod!

Eleget láttál már? Add meg telefonszámod és kollégáink 24 órán belül felveszik a kapcsolatot veled. Ne maradj le a mostani akciós ajánlatunkról.