top of page

kik vagyunk mi?

Csapatunk egyedi keveréke a mester-kozmetikusoknak és eladás-technikai szakértőknek. Ez vezetett oda, hogy a kozmetikai szektoron belül létre tudtunk hozni valami újat: nem csak arra tanítunk meg, hogy mit adj el, hanem azt is, hogy pontosan hogyan. Receptünk minden kozmetikának látványos sikert hozott: bevételük meredeken emelkedett, vendégkörük a maximumra ugrott.

Módszerünkre teljes pénz visszafizetési garanciát vállalunk, mivel biztosak vagyunk a Te sikeredben is. Kattints az Engem is Érdekel gombra, és ismerd meg módszerünket amely kipróbált, szilárd alapokon nyugszik. A feliratkozással csupán további információt kérsz, és semmilyen kötelezettséggel nem jár.

csernai 

katalin  

mesterkozmetikus, diplomás műszaki szakoktató

Kati a kozmetika világának szakmai elitjét képviseli. Immár 14 éve foglalkozik kozmetikusok elméleti és gyakorlati szakoktatásával, így Katival a fedélzeten, társaságunk nem is lehetne hitelesebb és hatékonyabb a szakmai ismeretek átadása terén.

Csernai Katalin.jpg
jonas.jpg

JÓNÁS LÁSZLÓ

LÁZÁR

ÉRTÉKESÍTÉSI VEZETÓ

Lázár egy üzleti életből származik, eladás-technikai tudását anno a pénzügyi szektorban szerezte. Hamar meglátta a kozmetikai iparágban rejlő lehetőségeket, és korábbi tudását felhasználva kimagasló eredményeket ért el. Tavaly év elején csupán baráti segítségnek indult, amiről bebizonyosodott, hogy minden körülmények között műkődik: módszere köré azóta válalkozás épült, és ahová csak eljutott, minden szalonnak jelentős hasznot hozott.

Roncadi 

Erika

Termikus ionizáció, Go Ink tetoválás eltávolítás képzés vagy hyaluron Pen képzések

12 éves koromban kezdtem el kozmetikába járni, mert nagyon problémás volt a bőröm. Ez annyira zavart, hogy önértékelési problémáim lettek tőle, nyáron is garbóban jártam.

Az akkori kozmetikusomtól folyamatosan kérdezgettem, hogy mit, hogy és miért csinál. Ezt látva megkérdezte tőlem, hogy miért nem tanulok kozmetikusnak? Így az ő indíttatására választottam ezt a pályát, hogy másoknak is segítsek széppé varázsolni a bőrüket.

46449354_1920554368239859_57199983348406
bottom of page